Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

01-01-2014 HAKAN YİĞİT

"HAREKETIM ATAMAN ‘ NA DEGILDI "

Beko Basketbol Ligi'nin 11. haftasinda Besiktas Milangaz'in Hacettepe Üniversitesi'ne 81-80 yenildigi maçin ardindan büyük olaylar yasandi. Maçin bitimine 12 sn. kala Hüseyin BESOK' un attigi basketten sonra yaptigi bogaz kesme hareketi ve ardindan medyada çikan bazi haberler onu yillarca taniyan biri olarak beni sasirtti.

Medyatik olmayi sevmeyen, insan iliskilerine her zaman önem veren, kariyeri boyunca saha içi veya saha disi bir olaya karistigini görmedigim Hüseyin BESOK tan isin gerçegini duymak için telefona sarildim. Öncelikle o hareketi neden yaptigini sordum, ardindan da medya da çikan yazilarin onun agzindan yazilip yazilmadigini ögrenmek istedim. Yasananlardan son derece üzgün oldugunu dile getiren Hüseyin " Öncelikle çok stresli bir karsilasmaydi. Evimizde oynadigimiz bu maçi mutlaka kazanmak istiyorduk . Maçi bitiren sayiyi atmak bana kismet oldu. O anda asiri motivasyon ve stres altinda kendi yedek sirama dönerek maçi bitirdim anlaminda o hareketi yaptim. Besiktas camiasi daha önce formasini gururla tasidigim ve saygi duydugum bir camiadir, Ergin agabey ise yillardir tanidigim ve sevdigim ayni zamanda saygi duydugum bir insandir,o hareket kesinlikle ona karsi yapilmis bir hareket degildir. Olaylar öyle çabuk gelisti ki o anda kendimi anlatma firsati bulamadim, ardindan da bazi medyada agzimdan söylenmis gibi asilsiz seyler yazilinca olay iyice büyüdü. Basketbol camiasi içinde benim bu tarz olaylara karismayacagim, bu gibi saygisizliklari yapmayacagim bilinir. Bu olayin bu kadar büyütülmesini birkaç yalan habere bagliyorum".dedi.

Iste Hüseyin BESOK ‘ un agzindan o an yasananlar böyle. Ben olaylari ve insanlari sadece birkaç saniyede yasanan bir olay ile yargilamanin ve hüküm vermenin çok yanlis olduguna inaniyorum. Sadece o an geçerli olacaksa geçmislerimizin ne anlami kalir. Insan hayati boyunca yaptigi bir çok dogru bir anda hiçe sayilacaksa bu dünyada kaç dogru insan kalabilir hiç düsündünüzmü...
 




HAKAN YİĞİT Diğer Yazıları
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250