Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

16-08-2015 ATEŞ ÖZERK

Erdal Acar’ın kulübümüze maddi yardımda bulunacağını açıklaması Kaf Sin Kaf’a gönül vermiş bizleri çok memnun etti ve bütün camia onay verdik, zira kulübümüzün maddi açıdan çok sıkıntıda olduğu istikbalin hiçte iyi olmadığı hepimiz tarafından bilinen bir gerçekti. Tam bu günlerde basketbol takımımız TBL’nin çeyrek final serisini başlıyordu. Erdal Acar soyunma odasına girerek her turu geçtiğimizde prim açıklaması yapıyor bu görüntüler video olarak sayfalarda yayınlanıyordu. 100.000 dolardan başlayan primler şampiyon olduğumuzda 700.000 dolara çıkmıştı. Erdal Acar’ın soyunma odasına girmesi ilke ve prensiplerimize aykırıydı, oraya yalnız kulübümüz tarafından görevlendirilenler girebilirdi. Hatırlayanlar bilirler Erdal Acar’ın soyunma odasına girmesini eleştirmiştim. Şampiyonluktan sonra ödenmesi gereken bir miktar prim ödenmedi ve Cumhurbaşkanı’nın daveti geldi.
Takım diye bir şey kalmamıştı 2 oyuncu vardı bir de teknik adam. Teknik adam bu davete prim almadığı gerekçesiyle katılmayacağını açıklayınca bir panik başladı ve duruma Erdal Acar müdahale etti ve teknik adama 300.000 dolar gönderilerek bu davete katılması sağlandı. Bu da yanlış bir davranıştı ben ve yönetimim bu durumla karşılaşsaydık cevabımız onsuz gitmek olurdu. Artık Erdal Acar kulübün içine öyle bir girmişti ki Ufuk Sarıca’nın transfer görüşmelerine girmiş raconu da o kesmişti. 600.000 dolar olan teknik adam rakamını da o belirlemişti. Bundan sonraki gelişmelerde Erdal Acar sanki basketbol yönetimindeymiş gibi hareket etmesi başta sponsor olmak üzere birçok kesimi rahatsız etmişti.
Bu kadar büyük tavizler verildikten sonra sen biraz kenara çekil uyarısını Erdal Acar kabullenemedi. Tabii ki etmeyecekti ve sorunlar başladı. Kendisi de misillemeye gitti. Ne yaptı Necati Ateş ile olan transfer konuşmasında hiç haddi olmayacak şekilde başkana ben yalnız görüşeceğim odadan çıkar mısın demek nezaketsizliğini gösterdi. Bunu demeye hiç hakkı olmadığı gibi yüce makama da saygısızlık etmişti. Cumhurbaşkanı’nın basketbol şubesine verdiği 2 milyon başarı priminin Erdal Acar’ın verdiği senetlere mahsup edilmesi isteği ise bardağı taşıran damla oldu.
Yönetim Kurulu’ndaki Devrim Acar’ın ise başkan Ali Erten’i istifaya davet etmesi gibi, ilke ve prensiplerimize aykırı bir davranışta bulundu.
Diğer önemli bir konu ise Erdal Acar’ın verdiklerinin resmiyete dökülmesiydi, bu işlemde de gecikme olması yönetimle Erdal Acar ‘ı karşı karşıya getirdi. Yönetim bu konuda haklıydı zira her hangi bir incelemede bu paraları nereden buldun sorusuna verecekleri cevap yoktu. Bundan sonra yapılması gereken tarafların bütün detayları tek tek masaya yatırarak asgari müşterekte birleşmeleri gerekir, aksi taktirde yönetim içindeki uyuşmazlık takımada yansır bunun faturası da ağır olur. Başarı ancak birlik ve beraberlikle olur.




ATEŞ ÖZERK Diğer Yazıları
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250