Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

19-05-2023 GENEL

WhiteBIT Token Nedir ve Nasıl Satın Alınır?

WhiteBIT borsası, Avrupa'da resmi olarak faaliyet gösteren en büyük kripto platformlarından biridir.

WhiteBIT Token Nedir ve Nasıl Satın Alınır?

WhiteBIT borsası, Avrupa'da resmi olarak faaliyet gösteren en büyük kripto platformlarından biridir. Kripto para sitesi yeni başlayan kullanıcıların bile kolaylıkla kullanabileceği bir arayüze sahip, alım satım ve yatırım için eksiksiz ve kullanışlı birçok işlem araçları sunar. WhiteBIT borsasında kripto satın almak istiyorsanız, sadece birkaç tıklamayla bir banka kartı eklemeniz yeterli; hızlı bir şekilde hem para yatırabilir hem çekebilirsiniz. 


Yakın bir zamanda, WhiteBIT borsası, kendi yerel token’ı olan WBT token’ını dağıtıma çıkarmıştır. Yeni start-up projelerin, WBT token’ını güvenilir bir varlık şeklinde değerlendirerek, kendi ürünleri için kullanması bekleniyor. 


Bugünlerde WBT token’ı, sahiplerine alım satım ücretlerinde indirimler ve ek ürünlere erişim sağlıyor. Platform geliştiricileri, token sahiplerinin ve topluluğun daha fazla fayda ve fırsattan yararlanabilmeleri için, projenin üzerinde çalışıyor. Popüler kripto paralar her daim gelişen ve yatırımcılarına imkanlar sunan varlıklardır.


WhiteBIT Token, WhiteBIT borsasında satın alınabilir. Ayrıca yakında WBT token’ı diğer kripto platformlarında da listelenecektir. 


Dağıtıma çıkarılan toplam WBT sayısı 400 milyondur; Bunların ½'si hazinedir. 78 milyon WBT satışa çıkarılarak üç ay boyunca kilitlendi. Önümüzdeki beş ay boyunca da kademeli olarak kilidi kaldırılacaktır. 


WBT Nasıl Kullanılır?


WhiteBIT, token sahiplerine iki tür işlem seçeneği sunar:


1- Token’a sahip olarak borsada yaptığınız alım satım işlemlerinde indirimlerden yararlanabilirsiniz. 

2- WhiteBIT token’ı satın alabilir ve tutabilirsiniz. Bu, varlıklarınızı bir süre kilitlemek demektir. Bu size birkaç fayda sağlayacaktır; örneğin, referans programına katılarak arkadaşlarınızın işlem ücretinden %50'ye kadar kazanç elde edebilirsiniz. Bunun dışında, ücret ödemeden para çekme ve diğer birçok avantajlardan yararlanabilirsiniz.


WhiteBIT token’ı satın almak için borsada hesap oluşturmanız, KYC doğrulamasını geçmeniz, başka bir borsadan veya banka kartından bakiyenize para yatırmanız, WBT satın almanız ve token’ı belirli süre boyunca bakiyenizde tutmanız gerekir. Token’ları belli bir süre boyunca tutmak istiyorsanız, varlıkları Ana bakiyenize aktarmanız gerekir. 


Yatırım yapılacak en iyi kripto paralar listelerinde yer alan WhiteBIT Token’ı ve güncel WBT-USDT fiyatı hakkında daha fazla bilgi için White Blog sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250