Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Volkan Kebir: ''Mücadeleye devam''

Becker 35 Albatros Kulübü Başkanı Volkan Kebir, geçtiğimiz günlerde TBF tarafından disiplin kuruluna sevk edilmesinin ardından, kulübün geleceğine dair yaptığı açıklamada, “Becker 35 Albatros Basketbol Takımımız mücadelesine devam edecek, ancak süreci dikkatle izleyip her türlü haksızlığın da takipçisi olacak” dedi.

Volkan Kebir: ''Mücadeleye devam''

TKB2L’ de dev yatırımla sezona giren ve birçok yıldız ismi kadrosuna dahil eden Becker 35 ASK, kendi kategorisinde şampiyonluk mücadelesi vermesine rağmen TBF tarafından sezon boyunca pek çok haksızlığa uğramış, en son olarak da rakip kulübün TBF yetkilileri tarafından ziyaret edilmesi Becker 35 ASK yetkililerinin tepkisini çekmişti.  

TBF yetkililerinin uygulamalarını eleştiren haklı açıklamalarının ardından TBF’ nin kulübü disiplin kuruluna sevketmesi bir şaşkınlık daha yaratmış ve Becker 35 ASK Yönetim Kurulu acil olarak toplanmıştı. 4-12 Mayıs tarihleri arasında Muğla’ da oynanacak olan TKBL’ ye yükselme müsabakaları öncesinde yaşanan bu gelişmelerin ardından Kulübü kapatma konusunu değerlendiren Becker 35 Albatros Yönetim Kurulu’ nun son kararını Başkan Volkan Kebir açıkladı.

Kebir, Becker 35 Albatros’ un sadece basketbol takımı olmadığını, altyapı okulları ve sporcuları, kadın haklarını savunan projeleri, kadın şiddetine karşı farkındalık yaratan çalışmaları,  maddi yetersizlikler nedeniyle okuyamayan çocuklara burs, köy okullarına yardım gibi çeşitli sosyal sorumluluk projeleri üreten bir kulüp olduğunu belirterek; “Sporun yanında toplumsal sorunlara bu kadar duyarlı ve sürekli sosyal projeler üreten bir kulübü kapatmaya gönlümüz el vermedi. Ancak Muğla’ da oynanacak müsabakalar öncesinde federasyonun bu tür bir ziyaret yapması objektiflik konusunda akıllarımızda haklı bir soru işareti bırakmıştır. Biz Becker 35 ASK olarak bize yakışır mücadelemizi vereceğiz, takımıma olan güvenim ve inancım tam, bu kadar çalışan ve iddialı olan bir takımın hak ettiği başarıyı yakalayacağına eminim, gönlümüzden geçen bu mücadele azminin federasyon yetkililerince samimi olarak görülmesi objektifliğin korunmasıdır. Kamuoyunu da bu haklı mücadelemizde yanımızda olmaya çağırıyoruz. Taraftarlarımıza karşı sorumluluklarımız var. Takımımızın haklarını her platformda korumak durumundayız. Önemli olan bunu her hangi bir polemiğe girmeden, fair-play çerçevesinde yetkililerle görüşerek paylaşmak ve olası sorunların önüne geçmek. TBF’yi de bu tür konularla meşgul etmek istemediğimizden basın toplantımızı, takımımızın önümüzdeki haftalardaki yoğun fikstürünü de göz önünde bulundurarak ileri bir tarihe erteleme kararı aldık” dedi. 

 




Etiketler : becker tbf
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL 2.LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250