Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Türkiye Kupası'nın yeni sahibi Banvit'li oyunculardan görüşler

Kulüp tarihinde ilk defa İntegral Forex Türkiye Kupası’nın sahibi olan Banvit'li oyuncular şampiyonluğun ardından açıklamalarda bulundu.

Türkiye Kupası'nın yeni sahibi Banvit'li oyunculardan görüşler

Gasper Vidmar: “Kulübümüzün müzesine Türkiye Kupası’nı ilk kez götüren takımın bir parçası olduğum çok mutluyum. Bu mutluluğu, bu takımın kaptanı olarak yaşıyor olmanın büyük bir ayrıcalık olduğunu da söylemem gerekiyor. Takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum, herkes sahip olduğu her şeyi sahaya yansıtıyor ve elinden gelenin en iyisini yapıyor. Tabii biz bu sene kulüp tarihinde bir ilke imza attıysak, oyuncular olarak harika teknik ekibimize ve sağlık ekibimize teşekkür etmemiz gerekiyor. Onlar geceleri uyumadan çalıştılar ve başarımızın mimarı oldular.”

Jordan Theodore: “Kupaya sahip olmak muhteşem hissettiriyor. Çok güçlü bir takımla karşı karşıya geleceğimizi biliyorduk ve sahaya savaşmaya hazır çıktık. İlk günden beri, Türkiye Kupası’nı kazanabileceğimizi biliyorduk. Birbirimize kenetlenirsek ve sahada atılması gereken her adımı beraber atarsak her maçtan galibiyetle çıkabileceğimize inanıyorduk. İnandık ve başardık, çok mutluyuz.” 

Jeremy Lamar Chappell: Kupaya herkesin ortak katkısı ve emeği ile ulaştık. Ben takımda kendi rolümü çok iyi biliyorum. Benim motivasyonum savunmadan geliyor ve elimden gelen en iyi savunmayı yaparak takım arkadaşlarımı da yukarıya çekmek arzusundayım. Neticede önemli olan takımdaki herkesin beraber hareket etmesiydi ve bunu başararak kupayı elde ettik. 

Gediminas Orelik: Bu kupayı alarak en iyi takım olduğumuzu gösterdik. Savaştık ve verebileceğimiz en iyi mücadeleyi verdik. Şimdi de hak ederek ulaştığımız mutluluğu yaşıyoruz. 

Furkan Korkmaz: Anadolu Efes’te eski takım arkadaşlarıma karşı mücadele verdim, benim için çok özel bir maçtı. Bunun yanında rakibimizin güçlü ve çok kaliteli bir takım olması da ayrı bir motivasyon ve keyif. Banvit tarihinde ilk defa Türkiye Kupasını kazanan takımın bir parçası olduğum için çok mutluyum. 


Kaynak: tbf

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER Erkekler Türkiye Kupası HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250