Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

TKBL Federasyon Kupası finalistleri basın toplantısında buluştu

Isparta’da organize edilen TKBL Federasyon Kupası finalinde İzmit Belediye ile Kırçiçeği Bodrum Basketbol arasında oynanacak karşılaşma öncesi basın toplantısı düzenlendi.

TKBL Federasyon Kupası finalistleri basın toplantısında buluştu

Barida Otel'de  gerçekleştirilen toplantıya, Isparta Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Türkiye Basketbol Federasyonu Ligler Direktörü Samer Şenbayrak, İzmit Belediye Başantrenörü Mert Köprücü ve oyuncu Ebru Torun, Kırçiçeği Bodrum Başantrenörü Murat Alkaş ve oyuncu Gülşah Çelebi ile TBF yetkilileri ve basın mensupları katıldı.

 

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Isparta Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Murat Gevrek, “Bu organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı büyük mutluluk yaşıyoruz. TKBL Federasyon Kupası’nın Isparta’da düzenlenmese karar veren TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum. Anadolu’da bu organizasyonların düzenlenmesi bizler için çok önemli. Şehrimizde sporun altyapısına da büyük katkı sağlıyor. Finalde mücadele edecek iki takıma da başarılar diliyorum” dedi.

 

TBF Ligler Direktörü Samer Şenbayrak ise kadın basketboluna büyük önem verdiklerinin altını çizerken, “Federasyon kupası müsabakalarında ciddi performanslar izledik. Türkiye Basketbol Federasyonu olarak Anadolu’nun farklı şehirlerinde bu organizasyonların düzenlenmesinden memnunuz. Sn. Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzun talimatları da bu yönde. Ne kadar farklı şehirde basketbolu ulaştırabilirsek, o kadar insana dokunmuş oluyoruz. Isparta’da ev sahipliği yapan herkese teşekkür ediyorum. Federasyon Kupasına ilgi gösteren basketbol severlere de ayrıca bir teşekkür etmek istiyorum. Finallerde günlük performanslar ön plana çıkıyor. Bu nedenle her iki takımımıza da başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

 

TKBL Federasyon Kupası finalinde mücadele edecek İzmit Belediye ve Kırçiçeği Bodrum Basketbol antrenörleri ile oyuncular ise şu değerlendirmede bulundular:

 

Mert Köprücü (İzmit Belediye Başantrenör)

“Burada olmaktan çok mutluyuz. Isparta şehri bizi çok güzel ağırladı. Çok zorlu bir lig oynuyoruz.  Hem lig hem de kupa finali var. Federasyon Kupası finalinde mücadele edecek iki takımı da tebrik ederim. Güzel bir karşılaşma olacak. İyi bir final maçı izletmek istiyoruz.”

 

Ebru Torun (İzmit Belediye Oyuncu)

“Bu turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ederim. Organizasyonun başından bu yana çok güzel maçlar izlettik. İkinci yılımızda final oynuyoruz. Kupayla evimize dönmek istiyoruz. Sakatlıksız, güzel bir maç diliyorum.”

 

Murat Alkaş (Kırçiçeği Bodrum Basketbol Başantrenör)

“Öncelikle bu organizasyonu düzenleyen herkese teşekkür ederim. En iyi 8 takım kupada mücadele etti. Biz de final kaldık. Çok iyi bir takımla karşılaşacağız. Çok zor bir maç olacak. İyi oyunculardan kurulu iyi bir takımla karşılaşacağız. Kazanmayı ve kupayı da almayı hedefliyoruz. Final maçında da aynı istek ve arzuyla mücadele etmek istiyoruz.”

 

Gülşah Çelebi (Kırçiçeği Bodrum Basketbol Oyuncu)

“Isparta’da bu organizasyonun düzenlenmesini sağlayan herkese teşekkür ederim. Her yıl çok güzel finaller oynanıyor. Birbirinden kaliteli 8 takım oynuyor. Finalde de çok güzel bir karşılaşma olacak. Rakibimiz İzmit Belediyesi’ne de başarılar dilerim.”

 

TKBL Federasyon Kupası'nın sahibini bulacağı final mücadelesi, 4 Şubat Pazar günü saat 16:30'da başlayacak ve TBF YouTube'dan da naklen yayınlanacak.

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TKBL FEDERASYON KUPASI HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250