Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

TED Ankara Kolejliler'de imzalar atıldı

Türkiye Basketbol 2.Ligi'nde mücadele edecek TED Ankara Kolejliler'de imzalar atıldı.

TED Ankara Kolejliler'de imzalar atıldı

Kulüp binasında gerçekleşen imza törenine Kulüp Başkanı Z.Kerem Mağdenli ve Yönetim Kurulu Üyeleri Burak Arıcan ve Altan Liman katıldı.
Baş antrenörlüğünü Emrah Benli’nin yapacağı takımın teknik ekibinde ise  Murat Kaya (yardımcı antrenör), Murat Buğra Sarı (idari menajer), Özer Özeler(kondisyoner), Mert Kaya (istatistik), Deniz Can Şahin  (fizyoterapist), Ahmet Göven(malzeme sorumlusu) görev yapacak.

Geçtiğimiz sezon forma giyen Kevin Kaspar ve Atakan Akçam ile bu sezon da anlaşan kırmızı-lacivertlilier, BGL’den yetişen Erim Özdemir, Cihat Mertali Dalgalı, Eyüp Can Öncü, Alperen Ercan, Can Yardımcı,Can Sayın ve altyapıdan Kaan Tunç'u A takım kadrosuna dahil etti. Yeni transferler ise şu isimlerden oluştu:Ali Efe Barış, Gökhan Edge Demirli, Mete Tekçevik, Mert Akarsu,Çağdaş Atbaş , Çağdaş Kayabaşı, Barış Levent Ünlü, Mehmet Utku Tuğsal ve Özcan Korkut.

İmza töreninde konuşan Başkan Z.Kerem Mağdenli kadronun hayırlı olmasını dilerken özellikle BGL takımında yetişen gençlerin A takım forması giymelerinden dolayı mutluluğunu dile getirdi. Mağdenli sözlerini şöyle tamamladı: “Tüm sporcularımızın taşıdıkları formayı en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyor, yeni sezonda başarılar diliyorum”

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE BASKETBOL 2.LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250