Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

SON 12'DEKİ TEK SEMT KULÜBÜYÜZ

Türkiye Basketbol Erkekler 3.Ligi Playoff yarı final serisi ilk maçında Pazar günü Afyon Belediyespor ile karşılaşacak olan Bostanlıspor’da Baş antrenör Engin Gençoğlu yaptığı açıklamada ‘’son 12 takım arasındaki tek semt takımıyız’’ dedi.

SON 12'DEKİ TEK SEMT KULÜBÜYÜZ

82 takımla başlayan ligde son 12 takım arasındaki tek semt takımı ve en az bütçeye sahip takım olduklarını belirten Gençoğlu sözlerine şöyle devam etti:
‘'Oyuncularımız, teknik kadro ve yönetimimiz büyük bir özveriyle çalışıyorlar. Sezon içerisinde bir sürü sıkıntı yaşamamıza rağmen takımımızdaki arkadaşlık ortamı ve yönetimimizdeki aile ortamı bütün sıkıntıların üstesinden gelmemizi sağladı. Oyuncularım birbirine öylesine saygı ve sevgi dolu ki sanki uzun senelerdir beraber oynuyorlar. Böylesine oyuncu karakteri sağlam, birbirine kenetlenmiş bir takım zor kurulur.''

Afyon Belediyespor'un çok ciddi  bir rakip olduğunu söyleyen Engin Gençoğlu ‘' Bir il takımı ve çok ciddi bütçeye sahipler. Tecrübeli oyunculardan kurulu. Basketbolseverler çok güzel ve çekişmeli bir seri izleyecekler. Pazar günü kazanarak avantajı elimize almak istiyoruz.'' Dedi.

Bostanlıspor-Afyon Belediyespor serisinin ilk maçı 27 Nisan Pazar günü saat 18:00'de Halkapınar spor Salonu'nda oynanacak.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE BASKETBOL 2.LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250