Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

22-09-2016 Federasyon Kupası

Samsun Bşb. Anakent, Gelişim'i rahat geçti

Federasyon Kupası A Grubu'nda Samsun Büyükşehir Anakent, Gelişim Koleji'ni 99-80 mağlup etti.

Samsun Bşb. Anakent, Gelişim'i rahat geçti

İki takımda hücumda karşılaşmaya etkili başlarken ilk çeyreği Samsun Bşb. Anakent 27-20 önde tamamladı. İkinci çeyreğe Samsun ekibi hızlı girerken farkı çarak oyunu kopardı ve soyunma odasına 58-30 üstün gitti. İkinci yarıda da aradaki farkı koruyan Samsun Bşb. Anakent mücadeleden 99-80'lik farklı skorla galip ayrıldı.

Maç sonrası görüşler
Arda Vekiloğlu (Gelişim Koleji)
“Samsun, maçı gerçekten çok ciddiye alarak, muazzam bir enerji ortaya koyarak çok iyi oynadı. Haklı bir galibiyet aldılar, kendilerini tebrik ediyorum. İki tane maçımız kaldı, onları kazanarak gruptan çıkmak istiyoruz.”

Hilmihan Tunca (Gelişim Koleji)
“Rakibimiz Samsun BŞB Anakent çok iyi bir mücadele sergiledi, bütün oyuncularını tebrik ediyorum. Ben ise Arda Hocamın bana verdiği süreyi en iyi şekilde kullanmaya çalıştım, sahada olduğum zaman boyunca elimden geleni yaptığıma inanıyorum.”

Ayhan Kalyoncu (Samsun BŞB Anakent)
“Bu maç bizim için kilit maçtı. Bu maçı alan yüzde doksan gruptan çıkmayı garantiliyordu. Oyuncularımı tebrik ediyorum, ilk yarı maçı bitirdiler. 58 – 30 gibi farklı bir skor elde ettiğimiz, müthiş bir ilk yarı idi ve özellikle savunmada istediğimiz her şeyi yaptık. Böyle olunca da istediğimiz tempoda hücum etmemiz ve akıcı bir oyuna sahip olmamız doğal bir süreç halinde geldi. Tabii iki maçımız daha var, rotasyonu iyi kullanmak zorundaydık, bunu da yapabildiğimiz için memnunum. Takımımın otuz assist yapması beni ayrıca sevindirdi. Bu durum takım olma yolunda ciddi bir mesafe kaydettiğimizin göstergesi. Oyuncularımı tebrik ediyorum, Gelişim Koleji’ne de başarılar diliyorum.

Deniz Can Çevik (Samsun BŞB Anakent)
“Yeni bir takımız, birçok şey yeni yeni yerine oturuyor. Biz gençler ve ağabeylerimiz iyi bir beraberlik yakaladık. Bugün rakibimizin oyun düzenini bozup kendi istediklerimizi sahaya yansıtabildiğimiz için mücadelenin galibi olduk. Gelişim Koleji’ni de kutluyorum. Sezona başlarken kendi adıma yüksek hedefler koydum ve Hocamız Ayhan Ağabey de bana büyük destek sunarak forma şansı verdi. Onun güvenini boşa çıkarmadığıma inanıyorum ve elimden geleni yapmaya devam edeceğim.”


Gelişim Koleji                                                                Samsun Bşb. Anakent




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER Federasyon Kupası HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250