Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Şampiyonlar Ligi’nin Başantrenör ve Hakem Çalıştayı Gerçekleşti

Basketbol Şampiyonlar Ligi’nin, her yıl düzenlenen Başantrenör ve Hakem Çalıştayı bu sene Almanya'nın Frankfurt kentinde gerçekleştirildi.

Şampiyonlar Ligi’nin Başantrenör ve Hakem Çalıştayı Gerçekleşti

Türkiye’den Bahçeşehir Koleji’nin Başantrenörü Erhan Ernak, Galatasaray Nef’in Başantrenörü Andreas Pistiolis, Pınar Karşıyaka’nın Başantrenörü Ufuk Sarıca ve Türk hakemler Can Mavisu, Kerem Baki, Mehmet Karabilecen, Özlem Yalman, Yener Yılmaz ve Zafer Yılmaz’ın yer aldığı çalıştaya doğrudan normal sezona katılmaya hak kazanan takımların başantrenörleri ile Basketbol Şampiyonlar Ligi hakemleri katıldı. 

 

Toplantıda, maçların yönetim konuları, maç protokolleri ve maç operasyonlarındaki gelişmeler dahil olmak üzere çok çeşitli konular üzerinde seminerler düzenlendi. Çalıştay süresince görüşler konuşularak tartışıldı, deneyimler paylaşıldı, değerlendirmeler ve öneriler toplandı.

 

BCL CEO'su Patrick Comninos, çalıştayla ilgili olarak, “Basketbol Şampiyonlar Ligi, kulüpler tarafından ve kulüpler için düzenlenen bir turnuvadır ve bizim sürekli hedefimiz onlara en üst düzeyde hizmet etmektir. Bu nedenle başantrenörlerimizi ve hakemlerimizi Frankfurt'ta ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Bu atölye çalışması, tüm Basketbol Şampiyonlar Ligi maçlarının daha tutarlı bir şekilde gerçekleşmesi açısından çok önemlidir. Ayrıca bu çalıştay başantrenörlerimizin görüşlerini tartışma ve dinleme fırsatı da sağlıyor, bu da turnuvamızı daha da geliştirmemize kesinlikle yardımcı olacak.” dedi.

 

Basketbol Şampiyonlar Ligi'nin yedinci sezonu, 3 Ekim 2022'de normal sezon maçları ile başlayacak. Eleme Turu Turnuvaları ise 21-25 Eylül 2022'de Üsküp (Makedonya), Malaga (İspanya), Lizbon (Portekiz) ve Belgrad’da (Sırbistan) gerçekleşecek. BCL’de Türkiye’yi normal sezonda Bahçeşehir Koleji, Darüşşafaka, Galatasaray Nef ve Pınar Karşıyaka temsil edecek olup, Tofaş mücadelesine eleme turlarından başlayacak.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250