Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

21-09-2016 Federasyon Kupası

Sakarya Büyükşehir, Akhisar'ı farklı geçti

Federasyon Kupası B Grubu ikinci günün ikinci maçında Sakarya Büyükşehir Belediyespor, Akhisar Belediyespor'u 78-61 mağlup etti.

Sakarya Büyükşehir, Akhisar'ı farklı geçti

Mücadele dengede başlarken ilk çeyreği Sakarya Büyükşehir Belediyespor 20-19 önde geçti. İkinci çeyrekte tempoyu artıran Sakarya temsilcisi kontrolü eline aldı ve soyunma odasına 40-28'lik skorla üstün gitti. İkinci yarıda aradaki farkı koruyan Sakaray Büyükşehir Belediyespor son çeyreğine 54-43 önde girdiği mücadeleyi 78-61'lik skorla kazandı.

Maç sonrası görüşler
Sakarya BŞB – Burak Bıyıktay
“İkinci maçımızı da kazandığımız için mutluyuz. Mücadele düzeyi yüksek bir maçtı. İstediğimiz tempoyu sahaya çok yansıttığımızı söyleyemeyiz ama kazandığımız için mutluyuz. Her maçı kazanmak önemli henüz sezonun başı ve biz yeni bir takımız. Oyuncularımı tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum.”

Sakarya BŞB – Fikret Can Akın
“Öncelikle turnuvanın 2 günü ve bizim ilk günden çıkardığımız dersler vardı. Kendi adımıza bunları sahaya yansıtmaya çalıştık. Akhisar Belediye sert, hızlı ve iyi defans yapan bir takım. Zor bir maç olacağını biliyorduk, kazandığımız için mutluyuz. Bizi destekleyen herkese teşekkürler.”

Akhisar Belediye – Serhat Yapıcı
“Öncelikle Sakarya BŞB’yi tebrik ederiz. Düşük skorda kaldık. Belki kırılma noktamız 3 periyotta sadece 9 sayı atmamızdı. Sakarya iyi savunma yaptı bira sertlerdi ve biz bu sertliğe belirli dönemlerde karşılık verebildik. Üst seviye takımlarla oynamak istiyorsak bu sertliğe cevap vermemiz lazım. Onların skor gücünü yadsımıyorum ama bizim de dün attığımız 80 sayılara ulaşabileceğimize inanıyorum. Bunlar sezona hazırlık niteliğinde, telafi edebileceğimiz maçlar. Bu gruptan maksimum galibiyet alarak çıkmak istiyoruz.”

Akhisar Belediye – Sercan Topçu
“Rakip takımı tebrik ediyorum, iyi maç çıkardılar. Düşük skorda kaldık, ilerleyen zamanlardan bunu düzeltebileceğimizi düşünüyorum ki bunun için daha da zamanımız var zaten. Şimdi yarınki maça odaklanacağız. Gruptan çıkmak istiyoruz.”


Sakarya Bşb.                                                               Akhisar Belediyespor




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER Federasyon Kupası HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250