Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

23-06-2022 GENEL

Palazzo Pantolon

Pantalon olarak da bilinen palazzo pantolon, 16. yüzyılda İtalya'da ortaya çıkan bir tür erkek pantolonudur.

Palazzo Pantolon

Pantalon olarak da bilinen palazzo pantolon, 16. yüzyılda İtalya'da ortaya çıkan bir tür erkek pantolonudur. Genellikle ağır kumaştan yapılırlardı ve geniş bacakları vardı, genellikle ayak bileğinin hemen üstüne kadar ulaşırlardı. Palazzo pantolonlar, bir erkeğin belini belirlemeye yardımcı olduğu ve pahalı pantolon takımlarını sergilediği için Rönesans döneminde popüler oldu.

Günümüzde palazzo pantolon çeşitli durumlar için - özellikle düğünler veya galalar gibi resmi etkinlikler için - giyilebilir, ancak özellikle inceliklerini ve zenginliklerini sergilemek isteyen yaşlı beyler arasında popüler olmaya devam etmektedir.

Palazzo Pantolon Tarzı

Palazzo pantolonlar artık popüler olan bir pantolon türüdür. Kelepçeli, düz bacaklara ve yüksek bir bele sahiptirler. Esnek bir malzemeden yapılırlar ve genellikle yüksek bellidirler. Genellikle bir elbise, topuklu ayakkabı ve bir blazer ile giyilirler. Sıcak havalarda en iyi şekilde giyilirler. Uzun bir elbise veya maksi bir elbise ile giyilebilirler. Rahat oldukları ve çeşitli iklimlerde giyilebildikleri için seyahat için de iyidirler.

Palazzo pantolon, çeşitli iklimlerde giyilebilen çok yönlü ve şık bir pantolondur. Rahat ve gurur vericidirler ve çeşitli ceketler ve blazerler ile giyilebilirler. Sıcak havalar için iyi bir seçimdir ve uzun bir elbise veya maksi bir elbise ile giyilebilecek kadar çok yönlüdür. https://www.suestoreonline.com/palazzo-pantolon sitesinden ürünleri satın alabilirsiniz.

Tanıtım




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250