Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

ORDU'DA HEDEF İDDİALI KADRO KURMAK

Orduspor'da genel menajer Halil Yılmaz, "Avrupa ve ligin temposuna dayanabilecek bir takım kurmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

ORDU'DA HEDEF İDDİALI KADRO KURMAK

Yılmaz, yaptığı açıklamada, geçen sezon Orduspor'un iyi bir sonuçla önce ligde kalmayı başardığını, ardından da Avrupa kupalarında mücadele edecek ilk 8 takım arasına girme becerisi gösterdiğini söyledi. 

Yeni sezonda takımı şehirle bütünleştirerek yakaladıkları başarıyı taçlandırmak istediklerinin altını çizen Yılmaz, "Takım Ordu'da olacak. Daha önce antrenmanlarını İstanbul'da yapan ekibimiz bundan sonra her gün Ordu'da bulunacak" diye konuştu. 

Orduspor'u daha üst seviyelere taşımanın hedefi içerisinde olduklarını dile getiren Yılmaz, şunları kaydetti: "Basketbol şube sorumlumuz Akın Çiçek'in kurduğu güçlü yönetimle çalışmalarımıza başladık. İlk işimiz transferlerimizi tamamlayarak takımı oluşturmak olacak. Avrupa ve ligin temposuna dayanabilecek bir takım kurmak için elimizden geleni yapacağız. Zorlu ve bir o kadar da yorucu mücadelelere sahne olacak bir sezon bizi bekliyor. Bunun bilinciyle hareket edeceğiz. Yeni sezonda hem hafta içi hem de hafta sonları oynayacağımız maçlarımız olacak. Bu durumu göz önüne alarak alternatif kadromuzun olmasını sağlayacağız. Anlaşmaya vardığımız oyuncuları yakın zamanda kamuoyu ile paylaşmaya başlayacağız."




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KADINLAR BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250