Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

22-09-2019 ALT YAPI

Karşıyaka Boğazici Koleji ile işbirliği yaptı

Karşıyaka Spor Kulübü ve Boğaziçi Koleji, altyapı sporcuları, spor okulları ve okul takımları ile ilgili stratejik işbirliğine gitti.

Karşıyaka Boğazici Koleji ile işbirliği yaptı

Düzenlenen imza töreninde Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı ile Boğaziçi Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Hidayet Erdoğan, basketbol ve voleybol altyapı öğrencilerine burs sağlayacak işbirliğine imza attı.

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı’nın imza törenindeki şu açıklamayı yaptı: “Boğaziçi Koleji ve Karşıyaka Spor Kulübü, altyapı sporcuları, spor okulları ve okul takımları ile ilgili stratejik işbirliğine gidiyorlar. Boğaziçi Koleji’ne bu işbirliği sürecinde göstermiş olduğu yakınlık için çok teşekkür ediyoruz. 40’a yakın öğrenci bursu ile kulübümüzü destekliyorlar. Okul sahibimiz Hidayet hocama çok teşekkür ediyorum. Umarım bu işbirliği giderek büyüyecek ve hem altyapımızdaki öğrenciler hem okul takımlarındaki öğrencilerimiz ileride çok büyük başarılara imza atacak. Biz bugün bunun temelini attık şimdilik. Bu işbirliğinin çok büyümesini ve büyük bir çınara dönüşmesini umuyoruz.”

Boğaziçi Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Hidayet Erdoğan, imza töreninde şöyle konuştu: “Karşıyaka Spor Kulübü, İzmir’in bir markası. Karşıyaka Spor Kulübü’nün başarılarıyla biz de gurur duyuyoruz. Boğaziçi Koleji'de İzmir’in bir markası. Türkiye genelinde 65 şubesi olan okullarımızın merkezi İzmir Bayraklı’dır. Bu nedenle İzmir’in kulübü olan Karşıyaka Spor Kulübü ile İzmir’den çıkan Boğaziçi Koleji’nin işbirliğini önemsiyoruz. Karşıyaka Spor Kulübü’nden gelen basketbolcu ve voleybolcu öğrencilerimize burs veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz."




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ALT YAPI HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250