Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ'NE SAYI KRALİÇESİ

İstanbul Üniversitesi BGD, geçen sezon TKBL'nin sayı kraliçesi olan Kamile Nacickaite'yi transfer etti.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ'NE SAYI KRALİÇESİ

Geçen sezon TED Ankara Kolejliler’de 19,2 sayı ve 1,6 asist ortalamasıyla ligin sayı kraliçesi olan Kamile Nacickaite bu sezon İstanbul Üniversitesi Bgd için ter dökecek.

İÜBGD Başkan Yardımcısı Selim Şahin şunları söyledi: “Basketbola destek vermek ve güzelliklerini yaşamak ve yaşatmak adına çıktığımız bu yolda yolumuza devam ediyoruz. Geçtiğimiz sezonu ligimizin sayı kraliçesi olarak tamamlayan Kamile Nacickaite ile yeni sezon için sözleşme imzaladık. Kendisi ile birlikte bir sezon geçireceğimiz için çok heyecanlıyız. Ankara TED Kolejliler’in de Kamile Nacickaite, göstermiş olduğu performansın bu sene artarak devam edeceğine inancımız tam olduğunu söyleyebilirim. Bu transferim Türk kadın basketboluna ve camiamıza hayırlı olmasını temenni ederiz.”

Transferle ilgili olarak Kamile Nacickaite ise şunları söyledi: “Türkiye kadın basketbolu için çok önemli bir ülke, rekabetçi bir lig. Benim gibi hedefleri olan oyuncuları gelip oynamak için can attığı bir lig. Gelecek sezon Türkiye’de İstanbul Üniversitesi – BGD’de forma giyecek olmak beni inanılmaz mutlu etti. İÜBGD hedefleri olan ve basketbola yatırım yapan bir kulüp bu formayı giymek büyük bir onur. İÜBGD’nde performansımın üzerine koyarak daha iyi şeyler yapmak için çok çalışacağım. Transferimde emeğin geçen herkeze sonsuz teşekkürler.”




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KADINLAR BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250