Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ'NDEN TRANSFER

İstanbul Üniversitesi BGD, geçen sezon Tarsus Belediyespor'da kiralık oynayan Özge Yavaş’ı transfer etti

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ'NDEN TRANSFER

Geçtiğimiz sezon Tarsus Belediye formasını giyen Özge Yavaş, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde 7,1 sayı ve 2,5 asist ortalamaları ile Kadınlar EuroCup’ta ise 2,7 sayı 2,5 asist ile oynadı.

Transfer ile ilgili olarak İÜBGD İcra Kurulu Başkanı Işık Eyigüngör, “Önümüzdeki senenin yapılanmasında Özge Yavaş, çok önemli bir yer edinecek. 1991 doğumlu olan Özge Yavaş ile uzun yıllar birlikte olmayı umut ediyoruz. Bu yıl hem Türkiye Ligi’nde hem de Avrupa Kupaları’nda bize önemli katkıları olacak. Özge Yavaş’a gelecek sezon için başarılar dilerim. Camiamıza bu transfer hayırlı uğurlu olsun,” dedi.

İÜBGD’ne gelmekten son derece mutlu olduğunu söyleyen Özge Yavaş ise, “Önümüzdeki sezon İÜBGD, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde, Kadınlar EuroCup’ta ve Türkiye Kupası’nda olmak üzere üç kulvarda mücadele edecek. Geçtiğimiz sezon EuroCup’ta finalin eşiğinden döndük. Bu sezon ise finale çıkmak istiyoruz. Yeniden yapılanan İÜBGD’nin başarılı olması için elimden geleni yapmak istiyorum,” şeklinde yorum yaptı.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KADINLAR BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250