Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ'NDE KOMŞUDAN TRANSFER

İstanbul Üniversitesi BGD, Artemis Spanou ile anlaşmaya vardı.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ'NDE KOMŞUDAN TRANSFER

Amerika’da başarılı sezon geçiren 1993 doğumlu genç oyuncu, Yunanistan Milli Takım forması ile 13,7 sayı ve 7,9 ribaund ortalamaları ile mücadele etti. 2012-2013 sezonunda Robert Morris College’de ise 31 maçta oynayan Spanou, 16 sayı 10 ribaund rakamları elde etmişti.

Transferle ilgili olarak BDG Başkan yardımcısı Selim Şahin şunları söyledi: “Önümüzdeki sene genç ve mücadele gücü yüksek bir takım kurma hedefleri ile yola çıktık. Daha önce yapmış olduğumuz transferlerde bunu spor kamuoyu takip etti. Yolumuza 1993 doğumlu Artemis Spanou ile devam ediyoruz. Kendisi genç ve istikbal vaadeden çok değerli bir oyuncudur. Amerika’da kendisini göstermiştir. Avrupa kariyerinde bizi tercih ettiği için çok memnunuz. Kendisine teşekkür ederiz. Bu transferin camiamıza hayırlı olmasını temenni ederim”

Artemis ise bu transferle ilgili olarak şunları dile getirdi: “Türkiye’den transfer teklifi aldığımda çok heyecanlandım. Öncelikle kendi ülkeme çok yakın ve dost bir ülkeye gelmek heyecan vericiydi. Ayrıca Türkiye bayan basketbolunda çok önemli bir ülke geçen sene Euroleague kupasının finalinde iki Türk takımı olması da bunu bir göstergesidir. Türkiye’de basketbol oynamak bana büyük katkı sağlayacaktır. Bu transferimin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese Selim Şahin şahsında teşekkürlerimi sunarım. Elimden gelenin en iyisini yapıp İÜBGD’nin layık olduğu yere gelmesi için çok çalışacağım."




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KADINLAR BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250