Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

11-08-2016 OLİMPİYATLAR

Işıl Alben: Kendi istediğimiz basketbolu oynarsak yolumuz açık olacak

A Milli Kadın Takımda Işıl Alben Belarus mücadelesinin ardından açıklamalarda bulundu.

Işıl Alben: Kendi istediğimiz basketbolu oynarsak yolumuz açık olacak

Alben; "Çok iyiyiz, iyi bir başlangıç yapamadık ama çok şükür pes etmedik. Soyunma odasında ilk olarak çaprazdan kiminle eşleşeceğimizi düşündük. Biz buraya madalya almaya geldik. Kendi istediğimiz basketbolu oynarsak yolumuz açık olacak. Maalesef ki Rio'ya kötü başladık. Fransa maçı oynadığım en kötü maçlardan biriydi. Ancak pes etmedik ve Avustralya'ya karşı çok iyi oynadık. Takım olarak birbirimize ve sistemimize bağlı kalmamız gerekiyor. Burada bazı zorluklar yaşadığımız doğru ancak asıl düşünmemiz gereken şey basketbol. Maçlardan başka bir şey düşünmüyoruz." dedi.

Birsel Vardarlı Demirmen ise karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında şunları söyledi: "Çok zor bir mücadele olacağını biliyorduk. Belarus takımı bizi geçen sene yenmişti. Bu maç iki takım için de önemliydi. Ancak çok iyi mücadele ettik. Sonuna kadar savaştık ve istediğimizi aldık. Son molada bir ara acaba uzar mı diye endişe etmedim değil. Ama kazanacağımızı biliyordum ve kazandık."

Şebnem Kimyacıoğlu da karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında şunları söyledi: "Biz iyi bir takımız. İyi mücadele ettik. Şutlarımız her geçen gün gelişiyor. Takım olarak mücadele edince işler daha kolay oluyor. Zor bir maçın altından kalktık. Çok mutluyuz."




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER OLİMPİYATLAR HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250