Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Genç Cesur Yürekler Avrupa Şampiyonu

Tekerlekli Sandalye Basketbol U22 Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası'nda Milli Takımımız, Almanya'yı 67-64 yenerek Avrupa Şampiyonu oldu.

Genç Cesur Yürekler Avrupa Şampiyonu

İtalya'nın Udine kentinde düzenlenen şampiyonada karşılaşma dengeli başladı ve Milli Takımımız ilk çeyreği 22-21 önde kapadı. İkinci periyotta özellikle Mücahit’in bulduğu 16 sayıyla hücumda iyi bir tempo yakalayan Ay-yıldızlı ekibimiz soyunma odasına 40-31 önde girdi. Üçüncü çeyreği 53-49 önde bitiren Milli Takımımız son periyotta mücadelesini bırakmadı ve maçı 67-64 kazanmayı bildi. 


U22 Genç Erkekler Milli Takım Antrenörü Mahmut Kemal Okur büyük bir sevinç yaşadıklarını belirterek ''Geçen senenin ardından yine İtalya'da şampiyon olmak muhteşem bir duygu. Çocuklarımız büyük başarıya imza attılar. Yaptığımız çalışmaların emeğini Avrupa şampiyonu olarak almak gücümüze güç katıyor. Bu gençlerimizin gelecekleri çok parlak, uluslararası arenalarda inşallah daha çok başarı göreceğiz. Teknik ekibimize, bizi destekleyen federasyonumuza, Türk halkına çok teşekkür ederiz'' dedi. 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250