Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Çekişmeli maçın galibi Türk Telekom

Türkiye sigorta Basketbol Süper Ligi 7.haftasında Türk Telekom konuk ettiği Pınar Karşıyaka’yı 92-83’lük skorla mağlup etti.

Çekişmeli maçın galibi Türk Telekom

Maçın başında Pınar Karşıyaka Delgado ve McCollum ile etkili olurken Türk Telekom Bouteille ile sayılar buldu. Tony Taylor ve Vito Brown’un karşılıklı üçlükleriyle son 2 dakikaya Türk Telekom’un 14-13 üstünlüğüyle girildi. Berkan ve Vito Brown’un üst üste basketleriyle Pınar Karşıyaka ilk çeyreği 20-16 önde tamamladı. İkinci çeyrekte Dusan Cantekin ile iki pozisyonu sayıya çeviremeyen Pınar Karşıyaka karşısında Türk Telekom Sestina ve Jones’un sayılarıyla mücadelede 13-2’lik seri ile 29-22 öne geçti. Türk Telekom’un serisini Yeşil kırmızılılar Jaylon Brown ile sona erdirdi. McCollum ve Kuzminskas ile sayılar bulan Pınar Karşıyaka farkı eritirken Brown’un üçlüğüyle soyunma odasına 44-43 önde gitti.


İkinci yarı dengeli başlarken Türk Telekom Jones ve Bouteille ile etkili olurken Pınar Karşıyaka Vito Brown ile sayılar buldu. Skorda üstünlük devamlı el değiştirirken son çeyreğe Türk Telekom 66-63 üstün girdi. Son çeyrekte Türk Telekom Sestina ve Erkan Yılmaz ile farkı 6’ya kadar çıkardı. Pınar Karşıyaka Jaylon Brown ve Vito Brown ile oyunda tutunmayı başardı. Erkan Yılmaz ile Türk Telekom farkı 8’e kadar çıkarırken  McCollum ve Jaylon Brown’un üçlükleriyle Pınar Karşıyaka farkın açılmasını önledi. Tonya Taylor ve Sestina’nın basketleriyle oyunun sonunu iyi oynayan Türk Telekom karşılaşmayı 92-83 kazandı.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250