Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Çağdaş Bodrumspor'dan depremzelere destek

Çağdaş Bodrumspor, depremzedelere yardım amacıyla “Bir Bilet Senden, Bir Bilet Bizden" kampanyası başlattı.

Çağdaş Bodrumspor'dan depremzelere destek

Türkiye’yi yasa boğan merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ili etkileyen deprem afetinde açılan yaralar, her alanda düzenlenen destek etkinlikleri ile sarılıyor. Muğla'nın Bodrum ilçesi ekibi Çağdaş Bodrumspor da “Bir Bilet Senden, Bir Bilet Bizden" kampanyası ile Bodrum’dan deprem bölgesine yardım köprüsü oluşturdu.
Misli.Com Türkiye Basketbol 1. Ligi ekibi Çağdaş Bodrumspor’un genel sekreteri Mehmet Göktürk Aslan, kulüp olarak ligin kalan süresi boyunca depremzede vatandaşlarımıza yönelik önemli bir destek projesi hayata geçireceklerini belirtti. Aslan, şunları söyledi;
“Deprem felaketinden sonra biz de kulüp olarak, hepimizin kanayan yarası olan deprem bölgelerine yapılacak destekler ile ilgili 'Bir Bilet Senden, Bir Bilet Bizden' projesini hayata geçirdik. Lig boyunca evimizde oynayacağımız her karşılaşmada, seyircilerimiz 20 TL karşılığında bilet alarak karşılaşmaları izlerken, satılan bilet adedi kadar bilet ücretini Çağdaş Holding olarak üzerine ekleyerek bir fon oluşturacağız. Bu fonda biriken meblağı, deprem mağdurlarına iletilmek üzere gerekli kurum ve kuruluşlara aktaracağız. Böylece hem kulüp olarak, hem de Bodrum olarak depremden etkilenen 11 il için destek sağlayacağız.”
Çağdaş Bodrumspor, kampanya kapsamındaki ilk maçında, 5 Mart Pazar günü Bodrum Spor Salonu’nda Antalya GSK ile karşı karşıya gelecek.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250