Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Büyükkarcı: Grupta çok zorlanacağımızı zannetmiyorum

Karşıyaka Spor Kulübü Basketbol Şube Başkanı Turgay Büyükkarcı, Şampiyonlar Ligi kurasını Basketbolig.com'a değerlendirdi.

Büyükkarcı: Grupta çok zorlanacağımızı zannetmiyorum

Bu sezon ilk kez düzenlenecek olan Şampiyonlar Ligi’nde kura çekimi tamamlandı. B Grubunda yer alarak Umana Reyer Venezia , Avtodor Saratov, Maccabi Rand Media, BC Khimik, Le Mans Sarthe, Kataja/ Södartalje galibi - Proxsimous Spirou eşleşmesinden yükselecek takım ve Lukoil Academic / Oadea maçının galibi -Prievidza eşleşmesinden yükselecek takımla eşleşen Pınar Karşıyaka’da, Basketbol Şube Başkanı Turgay Büyükkarcı kurayı değerlendirdi.

Sözlerine ilk kez düzenlenen Şampiyonlar Ligi’ne seri başı olarak katıldıkları için gururlu olduklarını belirterek başlayan Büyükkarcı, “Burada çok güzel ilgi ve takdir gördük. Bu çok güzel bir şey. Gruplar neredeyse birbirine denk. Taraftarımızın desteğiyle bu gruptan çok rahat çıkacağımızı düşünüyorum. Ona göre bir takım kuruyoruz. Çok fazla zorlanacağımızı zannetmiyorum. 7 deplasmanımız olacak. Yorucu bir sezon bizi bekliyor. Taraftarın desteğine bu sezon yine çok ihtiyacımız var. İlk 16’ya kalacağımıza inanıyorum” dedi.

Transfer konusunda çalışmalarının sürdüğünü ve doğru bir takım kurmaya çalıştıklarını da belirten Büyükkarcı, 5 yabancı daha alarak transferi kapatacaklarını sözlerine ekledi.

Salahattin Oytun İdel / Basketbolig.com-ÖZEL             




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250