Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı şampiyon oldu

Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 2015-2016 Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile oynadığı son maçın ardından kupasına kavuşarak, gelecek sezon Süper Lig’de mücadele etmeye hak kazandı.

Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı şampiyon oldu

2015-2016 Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'nin bitimine bir hafta kala puan farkıyla şampiyonluğunu ilan eden Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı son karşılaşmasını Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımıyla Bağcılar Olimpik Spor Salonu'nda oynadı. Puan farkıyla şampiyonluğunu ilan etmiş olan Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, rakibi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımına karşı 47-56 mağlup oldu. Maç sonunda ilk olarak ikincilik madalyaları ve kupası Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'na verildi. Ardından Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'na şampiyonluk kupası ve madalyaları teslim edildi.

Şampiyonluk kupasının Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'na verilmesi ile taraftarlar meşaleler yakıp tezahüratlar yaparak kutlamalara katıldı. Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı önümüzdeki sezon Süper Lig'de mücadele edecek.

Büyük bir çalışmanın neticesinde başarıya ulaştıklarını dile getiren Bağcılar Belediye Başkanı Danışmanı ve Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Sirkeci, "Emek vererek karşılığını aldık. Bizi yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Lokman Çağırıcı'ya teşekkür ediyoruz. Her zaman bizim yanımızdaydı. Verdiği destek ile mutlu sona ulaştık. Seneye Süper Lig'deyiz. Bağcılar gibi bir ilçede böyle bir başarıyı yakalamak çok güzel bir duygu. Seneye takımımızı destekleyerek daha güzel yerlere gideceğimizi umuyorum" şeklinde konuştu.

Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncusu İlhan Tuncay ise, "Takımımızı iyi bir noktaya taşıdık. Galatasaray ve Beşiktaş takımları buraya gelecek. Onları yenerek inşallah takımımızı daha üst seviyelere taşıyacağız" ifadelerini kaydetti.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250