Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

23-03-2016 KADINLAR EUROCUP

Avcı: Birinci yarı iyiydik ama devamını getiremedik

Kadınlar Eurocup yarı finalinde evinde Tango Bourges Basket'e kaybeden Abdullah Gül Üniversitesi'nde coach Ayhan Avcı "Birinci yarı iyiydik ama devamını getiremedik" dedi.

Avcı: Birinci yarı iyiydik ama devamını getiremedik

Rakiplerini kendilerinden daha iyi oynayarak galibiyeti hak ettiğini vurgulayan Ayhan Avcı, "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Oynadığımız takımın kim olduğu belli. Onlar gayet iyi ve akıllı oynadı. Çok iyi kadroları var. Biz kırılma anlarında takım gibi davranamadık ve kaçınılmaz son oldu. Bizi ayakta tutan savunma olmalı ama bugün onu yapamadık. Birinci yarı iyiydik ama devamını getiremedik. Böyle bir sonuç çıktı." diye konuştu.


Finale yükselme şanslarının azaldığını ancak asla umutsuz olmadıklarını vurgulayan Avcı, şunları kaydetti:"Tur bundan sonra çok zor. Bugüne kadar bizim takım kolay maçlardan ziyade zor maçları kazandı. İnsanlara saçma gelen galibiyetler aldık. Olmayacak şeyler oldu. Fransa'da o günlerden birini yaşatmaya çalışacağız. Kendi evimizde 13 sayı farkla kaybettik bizi orada çok zor bir atmosfer bekliyor. Ancak takımımın bugüne kadar aldığı galibiyetleri düşünürsek bunu yapabileceği çok aşikar. Bakalım cuma günü göreceğiz. Orada bütün enerjimizi harcayarak elimizden geleni ortaya koyacağız. Şans da yardım ederse çok büyük sürprize imza atarız ama çok kolay değil."




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KADINLAR EUROCUP HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250