Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

MERSİN KURTULUŞ'A SPONSOR

Şişecam Topluluğu şirketlerinden Soda Sanayii A.Ş., Kazanlı Beldesi'nde bulunan Mersin Kurtuluş Spor Kulübü'ne sponsor oldu.

 MERSİN KURTULUŞ'A SPONSOR

Düzenlenen imza töreninde konuşan Soda Sanayii A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Gürbüz, Mersin'i Türkiye Bayanlar Basketbol 2. Ligi'nde başarıyla temsil eden Kurtuluş Spor Kulübü'ne destek vermekten dolayı son derece memnun olduklarını belirterek, "Sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden bir şirket olarak gençleri spora teşvik etmek, sporun bütünleştiriciliğine destek olmak adına bu işbirliğini gerçekleştirdik" dedi.

Şişecam Topluluğu şirketlerinden Soda Sanayii A.Ş., Mersin'in Kazanlı Beldesi'nde bulunan Kurtuluş Spor Kulübü ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Soda Sanayii A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Gürbüz, düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, "Sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden bir şirket olarak gençleri spora teşvik etmek, sporun bütünleştiriciliğine destek olmak adına bu işbirliğini gerçekleştirdik. Soda Sanayii olarak Mersin'i Türkiye Bayanlar Basketbol 2. Ligi'nde başarıyla temsil eden Kurtuluş Spor Kulübü'ne destek vermekten dolayı son derece memnunuz" dedi.

Törende konuşan Mersin Kurtuluş Spor Kulübü yöneticileri de Mersin'in köklü kuruluşlarından biri olan Soda Sanayii'nin kendilerine sağladığı destekten ötürü çok mutlu olduklarını belirterek, yeni sezonda büyük başarılara imza atacaklarına inandıklarını ifade ettiler. Mersin Kurtuluş Spor bünyesinde yer alan ve Türkiye Bayanlar Basketbol 2. Ligi'nde istikrarlı bir grafik yakalayan basketbol takımının başarısına dikkat çeken yöneticiler, genç bir kulüp olduklarını, Soda Sanayii'nin desteğiyle basketbolun yanı sıra diğer spor dallarında da faaliyet göstermeyi hedeflediklerini kaydettiler.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250